Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑHappy People: 35 χρόνια πρωτοπορίας και απόλυτης επιτυχίας στα castings και τα...

Happy People: 35 χρόνια πρωτοπορίας και απόλυτης επιτυχίας στα castings και τα events

Από ένα μικρό γραφειάκι γεμάτο φως στην οδό Μάρνης το 1989 γεννιέται η Happy People. 

Η ιδιωτική τηλεόραση μόλις μετέδιδε στους δέκτες όλων των ελληνικών σπιτιών. Η 28χρονη Στέλλα Μπουσίου οραματίζεται την ανάγκη για υπηρεσίες ηθοποιών και βοηθητικών ηθοποιών στα σίριαλ και τις εκπομπές.

Η Βενετία Κυρίου, CEO της εταιρείας Happy People, είναι η δεύτερη γενιά, η οποία την οδηγεί στην απόλυτη επιτυχία στην Ελλάδα. Ανέλαβε την εταιρεία και την εξέλιξε με επαγγελματισμό αντιμετωπίζοντας όλες τις δυσκολίες τής ελληνικής επιχειρηματικότητας. Η Βενετία βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της εταιρείας τα τελευταία 11 χρόνια. Επίσημα όμως εδώ και τέσσερα χρόνια, όταν η μητέρα -και «δασκάλα»- της Στέλλα Μπουσίου έφυγε από τη ζωή.

«Από τα 5 μου ακόμα κατάλαβα τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου και πώς μπορούμε να κάνουμε το κάθε όνειρο πραγματικότητα στον χώρο της τηλεόρασης» σημειώνει η Βενετία Κυρίου. Η ίδια συμπληρώνει: «Η μητέρα μου είχε ένα ιδιαίτερο ταλέντο να πείθει τους ανθρώπους να δουλέψουν για εκείνη, αλλά και τις εταιρείες να διαλέξουv την εταιρεία μας στην επιλογή των προσώπων για τα διαφημιστικά τους, τις ταινίες τους και τις καμπάνιες τους».

Πώς βιώνει η ίδια την καθημερινή της ασχολία στη Happy People; «Η ελληνική επιχειρηματικότητα καθιστά τις γυναίκες να πρέπει να αποδείξουν διπλά ότι μπορούν να επιχειρούν όπως οι άντρες. Για εμένα προσωπικά, η δουλειά μου είναι το μεράκι μου -κι εμένα και των συνεργατών της εταιρείας μου- και δεν μας κουράζει. Μας αρέσει, μας πορώνει, έχουμε πολύ μεγάλο ψώνιο για αυτή τη δουλειά και αυτό πιστεύω ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας μας».

Από το 2021 τα γραφεία τής Happy People εδρεύουν πλέον στο Κολωνάκι και ο Μάξιμος Καρράς διευθύνει τα casting των πιο επιτυχημένων διαφημιστικών, ταινιών και σίριαλ.

Ο Μάξιμος Καρράς

Οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο τους, οι μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής αλλά και τα πιο γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου εμπιστεύονται την Happy People. (STEFI PRODUCTION, BOO PRODUCTION, FEELGOOD PRODUCTION, MODIANO, ARTECNIKO, MARNI FILMS, FORMAICA, LOREAL, HENKEL, MEGA, ANT1, SKAI, ΝΙΚΑΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, RENAULT, OLYMPIC FOOD, ΣΑΒΡΑΜΗΣ, YAMAHA, LOUIS VUITTON, ELLINOIL, PIERRE CARDIN, ΙΑΠΩΝΙΚΗ).

Οι Άντζελα Μουτάφη και Νικιάνα Κονταξή

Η Άντζελα Μουτάφη στελεχώνει τα μεγαλύτερα event κομμωτικής αλλά και τις τηλεοπτικές παραγωγές των καναλιών. Η Νικιάνα Κονταξή με σκληρή δουλειά και μεράκι αναζητεί νέα πρόσωπα που εκπροσωπούν τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Αθήνα, αλλά και το εξωτερικό.

Από αριστερά: Σωτηρία Χαλικιοπούλου, Λίνα Κόντη και Μαίρη Χήτου

Η Σωτηρία Χαλικιοπούλου και η Λίνα Κόντη αναλαμβάνουν με επιτυχία το back office της εταιρείας. Η Μαίρη Χήτου αναλαμβάνει τη ροή και παρακολουθεί τα πιο σημαντικά projects στην Ελλάδα. Τέλος, η Ελένη Κότταρη απέδειξε ότι στη Θεσσαλονίκη η Happy People αναδείχθηκε leader στα castings και τα events.

Η Ελένη Κότταρη

Μετά από 35 χρόνια πορείας στο χώρο, η Happy People καλωσορίζει τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και πολύ μεράκι.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular