Οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων έχουν γυρίσει γυμνές σκηνές καλυμμένες με ψεύτικο αίμα, σε μια συγκλονιστική δημόσια διαδήλωση στο κέντρο της Βαρκελώνης ζητώντας τον τερματισμό της σκληρότητας των ζώων και της χρήσης γούνας από τη βιομηχανία μάρκας πολυτελείας.

Ένα πλήθος περίπου 50 ακτιβιστών της AnimaNaturalis συγκεντρώθηκαν στην Plaza de Catalunya της Βαρκελώνης την Κυριακή στις 11:00.

Απογυμνωμένοι προς έκπληξη των θεατών, κάλυψαν τους εαυτούς τους με ψεύτικο αίμα προτού να συγκεντρωθούν ο ένας κοντά στον άλλο σε μια γνωστή πλατεία.

Μιλώντας για ένα σωρό από άψυχα ζώα, οι ακτιβιστές βρισκόταν ακίνητοι, με έναν ακτιβιστή να κρατάει ένα σημάδι που έγραφε: “Πόσες ζωές για ένα παλτό;”

Δεκάδες εκπληκτικοί μάρτυρες παρατήρησαν την αιματηρή, μακάβρια απόδοση πριν από μια κραυγή … η σκληρότητα δεν είναι κομψή! – ολοκλήρωσε την παράσταση.

“Η χρήση δερμάτινων ενδυμάτων έχει συνδεθεί λανθασμένα με την πολυτέλεια και τη μόδα”, εξήγησε ο διοργανωτής Cristina Ibáñez. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ντυθείς χωρίς να χρειάζεται να «αρπάξεις το δέρμα και τη ζωή ενός ζώου» , πρόσθεσε, ζητώντας απαγόρευση στις γαλλικές εκμεταλλεύσεις στην Ισπανία.

<

Διαβάστε την συνέχεια εδώ