Γιώργος Κιμούλης: Γιατί διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram

Γιώργος Κιμούλης
Γιώργος Κιμούλης: Γιατί διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram

Στον απόηχο των καταγγελιών εναντίον του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Κιμούλη, ο χώρος των καλλιτεχνών, βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας με μια μεγάλη μερίδα κόσμου να μην μπορεί να πιστέψει για όλα αυτά που άκουσε και διάβασε τόσο απο την ηθοποιό όσο και απο τον ίδιο.

Εκτός όμως απο την Ζέτα Δούκα σειρά πήραν και η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Κατερίνα Γερονικολού, οι οποίες περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα έχουν βιώσει από τον σκηνοθέτη.

Όπως φαίνεται όμως και σύμφωνα με όλα όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα καθημερινά πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να “αμαυρωθεί” η καλλιτεχνική του πορεία, μέσα από αυτή την κίνηση που έφτασε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος Κιμούλης πλέον έχει διαγράψει το προφίλ του στο Instagram εξαιτίας της μεγάλης “επίθεσης” που δέχεται από χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας.

κομμωτήριο,κομμωτήριο μήνυμα 13033

Πως θα πάτε στο κομμωτήριο με τα νέα μέτρα

Νέα μέτρα,νέα μέτρα,νέα μέτρα αττική,νέα μέτρα θεσσαλονίκη,νέα μέτρα για κορονοιο,νέα μέτρα πατρα,νέα μέτρα σήμερα,νέα μέτρα αθηνα,νέα μέτρα απαγόρευση κυκλοφορίασ,νέα μέτρα lockdown,νέα μέτρα από δευτέρα

Νέα μέτρα: Αφού άνοιξαν τα ΠΑΝΤΑ τώρα απειλούν με ΟΛΙΚΟ Lockdown