Εβελίνα Παπούλια υπέρ Μαρκουλάκη: Το ΣΕΗ να διορθώσει το ατόπημα

Εβελίνα Παπούλια υπέρ Μαρκουλάκη: Το ΣΕΗ να διορθώσει το ατόπημα

Υπέρ του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στη διαμάχη του με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) τάσσεται η Εβελίνα Παπούλια, καλώντας το συνδικαλιστικό όργανο των ηθοποιών να επανορθώσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μαρκουλάκης κατηγόρησε το ΣΕΗ ότι τον κρέμασε στα μανταλάκια σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση Λιγνάδη, στην οποία τον φωτογράφιζε.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ε. Παπούλια σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε τα εξής:

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές του #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατ’ ιδίαν μαζί του.

Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι-συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού ! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο», υπογραμμίζοντας ότι «το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας».

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ο αστυνομικός σκύλος «Ακύλας» οδήγησε στη σύλληψη δύο διακινητών ναρκωτικών

Νέα μαρτυρία για Λιγνάδη: Αυτοϊκανοποιούνταν στο μάθημα - Είχε κακοποιητική σχέση με φοιτητή του

Νέα μαρτυρία για Λιγνάδη: Αυτοϊκανοποιούνταν στο μάθημα – Είχε κακοποιητική σχέση με φοιτητή του