ΕΣΚΑΣΕ:Το σκάνδαλο που συνέβη πέρυσι στο Survivor, συνέβη και φέτος! Τι έγινε;

Σήμερα  θα σας αποκαλύψουμε το σκάνδαλο που συνέβη τόσο φέτος όσο και πέρυσι σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Διαβάστε παρακάτω…

Αναφέρομαι φυσικά στην 48ωρη ψηφοφορία και τις θέσεις των παικτών όπως διαμορφώθηκαν! Από την ώρα που ξεκίνησε η ψηφοφορία, το youweekly.gr σας ενημέρωνε για την διαμόρφωση της λίστας περίπου, με βάση ποιος έχει τα περισσότερα χτυπήματα, γιατί μέχρι να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς.

Μέχρι πρότινος στην πρώτη 5άδα βρίσκονται τα εξής άτομα: Πρώτη η Κατερίνα Δαλάκα, δεύτερος ο Ηλίας Γκότσης, τρίτη η Μελίνα Μεταξά, τέταρτη η Εύη Σαλταφερίδου και πέμπτος ο Γιάννης Τσίλης.

Η αναταραχή όμως που προκλήθηκε σχετικά με την χθεσινή αποχώρηση του Πάνου ή της Ροδάνθης κάτι μας θύμισε! Και πιο συγκεκριμένα μας θύμισε την περσινή πρώτη 24ωρη ψηφοφορία – γιατί πέρυσι ήταν 24 ώρες και όχι 48- στο Survivor με την οποία πάλι είχε δημιουργηθεί πανικός και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την αποχώρηση ήταν ανεπιβεβαίωτες καθώς κάποιος δίερρευσε λάθος αποτελέσματα!

Να σας θυμίσουμε πως αυτό είχε να κάνει με την υποψηφιότητα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και της Σάρας Εσενάζυ! Στην αρχή όλοι ήθελαν την Ευρυδίκη τελευταία στις προτιμήσεις του κοινού, όμως τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η Σάρα Εσκενάζυ, γεγονός που συνέβη και φέτος με τον Πάνο και την Ροδάνθη!

Όλο αυτό συνέβη για να δηιουργηθεί αμφισβήτηση στο κοινό όσο αναφορά τις διαρροές και τη λίστα!

 

Ωστόσο είναι μια πραγματικότητα, και φέτος εδώ στο Youweekly.gr επειδή είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, προλάβαμε αυτή την αναταραχή και τα ψευδή σπόιλερ και αποκαταστήσαμε την αλήθεια! Αυτό φυσικά συμβαίνει τόσο σε εμάς όσο και σε όσους έχουν εσωτερική πληροφόρηση, οι οποίοι είναι πολύ λίγοι!

Όπως και να χει η συγκεκριμένη λίστα έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στην παραγωγή για το λόγο ότι ήδη τα νούμερα του Survivor έχουν μεγάλη πτώση οπότε το να διέρρεε η λίστα θα ήταν για αυτούς μεγάλη πανωλεθρία μιας και το κοινό θα γνώριζε τα πάντα!

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ξανά ερωτευμένος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Έκτακτο: Η Χρυσή Αυγή διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση