Έρρικα Πρεζεράκου: «Θυμάμαι να κουτρουβαλάω και, την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες»

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου τη νύχτα της Πέμπτης στο Tik Talk του Alpha.

Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε από καρδιάς και λεπτομερώς στις στιγμές που βίωσε έπειτα από το τραγικό ατύχημα με το σκάφος που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Ειδικότερα, η Έρρικα Πρεζεράκου σημείωσε εμφανώς φορτισμένη πως «το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα… έτσι και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες».

«Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, προφανώς, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι κάποιος έχει πέσει μέσα στη θάλασσα» πρόσθεσε η αθλήτρια στο βραδινό talk show του Alpha. Κι όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό και κάνω αυτή την κίνηση, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει γιατί είναι στην κλίση των 300 μοιρών. Πάει να κάνει έναν κύκλο ουσιαστικά, μια στροφή. Την ώρα που βγαίνω, θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και, την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες».

Η περιγραφή, δε, που έκανε η αθλήτρια για τη στιγμή που ήταν στο ελικόπτερο ήταν καθηλωτική!

«Είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα και θες να διδάξεις σε παιδιά, που το πρώτο που κοιτάνε είναι τα χέρια σου και συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να κάνεις κινήσεις για να το κάνεις αυτό. Νιώθεις ότι δεν μπορείς να εργαστείς στον βαθμό που μπορούσες να εργαστείς πριν και φυσικά δεν μπορώ να κάνω και απλές καθημερινές κινήσεις» συμπλήρωσε η Έρρικα Πρεζεράκου. «Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή, όλη μου η καθημερινότητα».

«Μετά το χειρουργείο ένιωθα ότι ήμουν στις προσευχές των ανθρώπων. Αισθάνθηκα μεγάλη ευγνωμοσύνη τις δυο μέρες μετά το χειρουργείο, ήταν ευλογημένες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Κορονοϊός: Ποιοι δεν χρειάζεται να κάνουν την δεύτερη δόση του εμβολίου

Κορονοϊός: Ποιοι δεν χρειάζεται να κάνουν την δεύτερη δόση του εμβολίου

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατέθεσε ο Νίκος Σ. που είχε καταγγείλει σ3ξουαλική κακοποίηση

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατέθεσε ο Νίκος Σ. που είχε καταγγείλει σ3ξουαλική κακοποίηση