Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕγγραφές Φεβρουαρίου: Σπουδές Γραφιστικής στο βραβευμένο ΙΕΚ ΑΛΦΑ γιατί… ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ για να...

Εγγραφές Φεβρουαρίου: Σπουδές Γραφιστικής στο βραβευμένο ΙΕΚ ΑΛΦΑ γιατί… ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ για να πετύχεις

Προνομιακά δίδακτρα για σπουδές υπεροχής σε Graphic Design & 3D Animation στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Aθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας ή Θεσσαλονίκης.

Για ολοκληρωμένες σπουδές Γραφιστικής με μέλλον, μία είναι η… ΑΛΦΑ επιλογή! Έχοντας υποστηρίξει τον κορυφαίο θεσμό των βραβείων ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης) και επιλέγοντας κορυφαίους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της Γραφιστικής, της Διαφήμισης & της Επικοινωνίας, με ευρωπαϊκές διακρίσεις και… «βραβεία Μπότση» στο βιογραφικό τους, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη «υπογράφει» την επαγγελματική σου επιτυχία ως Graphic Designer!

Αποσπάς 1α βραβεία και διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Γραφιστικής
Σπουδάζεις στο μοναδικό ΙΕΚ που παρέχει σεμινάρια διαδραστικού INFOGRAPHICS (οπτικοποίηση είδησης)
Εκπαιδεύεσαι από καθηγητές – καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της Γραφιστικής, της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας
Χρησιμοποιείς σύγχρονα εργαστήρια, εξοπλισμένα με όλα τα σχεδιαστικά software
Υλοποιείς μεγάλα projects σε συνεργασία με τις κορυφαίες -συνεργαζόμενες με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ- εταιρείες του κλάδου (σχεδίαση προσκλήσεων/αφισών/εντύπων/περιοδικών/newsletters, κ.ά.)
Δημιουργείς πλούσιο portfolio εργασιών επαγγελματικού επιπέδου, έως την αποφοίτησή σου
Πραγματοποιείς εκπαιδευτικές επισκέψεις σε δημιουργικούς χώρους αναγνωρισμένων επαγγελματιών του κλάδου, σε εταιρείες media, κ.α.
Παρακολουθείς εξειδικευμένα σεμινάρια & διαλέξεις, με αντικείμενο τη Γραφιστική -Ενδεικτικά: «ΤΑ INFOGRAPHICS ΣΤΑ MEDIA», «Multimedia design», «Web design», «Special digital effects», «Η τεχνική της διαφήμισης», «Δημιουργικότητα, τηλεόραση & Γραφιστική», «Η τέχνη της εικόνας», κ.ά.
Έχεις το πλεονέκτημα να αποκτήσεις την κορυφαία βρετανική πιστοποίηση ABC CERTA Awards από τον ομώνυμο, διεθνή φορέα απονομής τίτλων σπουδών, με στόχο την ενίσχυση του βιογραφικού σου και τη διαβάθμιση του πτυχίου σου

Σπούδασε το επάγγελμα που σου ταιριάζει και γίνε αυτό που ονειρεύεσαι, επιλέγοντας μία από τις ειδικότητες του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

Μην περιμένεις τον Σεπτέμβρη! Ξέρει τι ζητάς! Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου με προνομιακά δίδακτρα στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313 –Γούναρη 14 & Τσαμαδού (νέο κτίριο)
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Αρχική

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular