Έκτακτη Είδηση! Τραγωδία! Δυστυχώς Ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

Τραγική εξέλιξη για τον αθλητή Δημήτρη Τουρναβίτη

– Ταυτοποιήθηκε μέσω DNA πως είναι ανάμεσα στους νεκρούς από τη φωτιά που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο Γουδί – Άγνωστη ακόμα η τύχη της συζύγου του και ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη – Το ζευγάρι φέρεται να είχε αναζητήσει καταφύγιο στην παραλία στο Μάτι, στο Κόκκινο Λιμανάκι

Με τον πιο τραγικό τρόπο τρόπο έπεσε η αυλαία της αγωνιώδης αναζήτησης του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη. Η σορός του ταυτοποιήθηκε, μέσω DNA, το πρωί της Παρασκευής (27.07.2018), όταν κλήθηκε να μεταβεί στο νεκροτομείο στο Γουδί, όπου μεταφέρονται οι σοροί των θυμάτων από τη φωτιά στην Αττική, ο αδερφός του, Κώστας.

Ο Κώστας Τουρναβίτης δεν είχε σταματήσει εδώ και πέντε μέρες να αναζητά τον αδερφό του και τη νύφη του. Το ζευγάρι έμενε μόνιμα στο Μάτι και το μοιραίο απόγευμα είχε προσπαθήσει να ξεφύγει από την πύρινη λαίλαπα. Είχαν μαζί τους ένα από τα σκυλιά τους, το οποίο βρέθηκε στην παραλία στο Μάτι και γι’ αυτό οι έρευνες του Κώστα Τουρναβίτη είχαν επικεντρωθεί στη θάλασσα.

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης

Το πρωί της Παρασκευής, οι έρευνες συνεχίζονταν. Όταν έγινε το τηλεφώνημα από το νεκροτομείο. Ο Κώστας Τουρναβίτης ειδοποιήθηκε να μεταβεί εκεί. Η σορός του αδερφού του είχε ταυτοποιηθεί μέσω του DNA που είχε δώσει πριν μερικές μέρες. Έφτασε εκεί μαζί με έναν φίλο φίλο του. Έμαθε το τραγικό νέο συγκλονισμένος. «Ταυτοποιήθηκε η σορός του αδερφού μου. Για τη Χρύσα δεν ξέρουμε ακόμα» ήταν το μόνο που κατάφερε να πει στο tlife.gr.

Η Χρύσα Σπηλιώτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Με πληροφορίες και από tlife.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

«Το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο» -Η 5χρονη από τη Νιγηρία με το αγγελικό πρόσωπο

Εντυπωσιακή χορογραφία ζεϊμπέκικου κάνει θραύση στο διαδίκτυο