Ένα εντυπωσιακό καρουζέλ με επιβλητικά πανέμορφα άλογα, εξασφάλισε ο Δήμος Φυλής για τους μικρούς δημότες, με στόχο να τους ταξιδέψει στην μαγεία των γιορτών και να δώσει χαρά, χαμόγελο και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους μέσα από τις πολλαπλές δράσεις που οργανώθηκαν για την περίοδο των εορτών.

Καρουσέλ Δημοτική Ενότητα Φυλής»Η μαγική βόλτα με τα άλογα» στο βενετσιάνικο CAROUSELείναι δωρεάν και ξεκινά αύριο από την κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Φυλής η οποία έχει φορέσει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της που θα γίνει αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 19.30.

Μέχρι την Κυριακή 6 Ιανουαρίου το CAROUSEL θα μας… στριφογυρίζει στη χαρά, το παιχνίδι και την ξεγνοιασιά που όλοι αποζητούμε, από Δευτέρα ως Παρασκευή 5.00μ.μ. -9.00μ.μ – Σάββατο και Κυριακή από 10:00 π.μ έως 2:00μ.μ. και 5.00μ.μ. -9.00μ.μ. Επίσης αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στη γιορτινή πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Φυλής κατά τη φωταγώγηση του Δέντρου στη μαγική Χριστουγεννιάτικη βραδιά, τα παιδιά και τους μεγάλους θα τους περιμένουν, Εργαστήρια, ξωτικά, φουσκωτές σφαίρες, εκπλήξεις, δώρα και κεράσματα!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ