Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔιπλή κίνηση έμπρακτης στήριξης από το SKIP για την Καρδίτσα και το Πήλιο...

Διπλή κίνηση έμπρακτης στήριξης από το SKIP για την Καρδίτσα και το Πήλιο με το Κοινωνικό Πλυντήριο

Στόχος της κοινωνικής αυτής πρωτοβουλίας είναι να προωθούνται προς ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, είδη ρουχισμού καθαρά και σε εξαιρετική κατάσταση.

Από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στον Παλαμά Καρδίτσας και από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στη Μηλίνα Πηλίου ξεκίνησε η λειτουργία κινητής μονάδας του Κοινωνικού Πλυντηρίου SKIP, σε συνεργασία με τους Δήμους των περιοχών, με σκοπό να προσφέρει στους πληγέντες κατοίκους τον καθαρισμό των ρούχων τους δωρεάν και άμεσα.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών ενημερώνονται από τους τοπικούς φορείς για το σημείο που βρίσκεται καθημερινά η κινητή μονάδα του Κοινωνικού Πλυντηρίου Skip και παραδίδουν τα ρούχα τους έτσι ώστε να τα παραλάβουν άμεσα καθαρά και στεγνά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για μια ακόμη φορά, πρόκειται για έμπρακτη στήριξη του SKIP σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, ανακουφίζοντας τη δύσκολη καθημερινότητά τους μετά τις καταστροφές των σπιτιών και των υποδομών της περιοχής.

Παράλληλα, στους πλημμυροπαθείς των χωριών της Καρδίτσας έχουν ήδη παραδοθεί μεγάλες ποσότητες από ρούχα που συγκεντρώνουν καθημερινά οι Κοινωνικές Ντουλάπες Skip σε συνεργασία με τα Fabric Republic. Στόχος της κοινωνικής αυτής πρωτοβουλίας είναι να προωθούνται προς ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, είδη ρουχισμού καθαρά και σε εξαιρετική κατάσταση. Τα ρούχα που έχουν παραδοθεί μέχρι στιγμής αγγίζουν τα 200 κιλά, ενώ για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πληγέντων, το Skip αγόρασε 120 νέες κουβέρτες NEF-NEF. Η συλλογή περισσότερων ρούχων συνεχίζεται απρόσκοπτα σε όλα τα σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί οι Κοινωνικές Ντουλάπες.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular