Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLE«Δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που πιστεύω»

«Δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που πιστεύω»

Ο Πάνος Βλάχος απάντησε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες για το τραγούδι που προκάλεσε αντιδράσεις και οι στίχοι του ήταν «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Είναι δυνατόν να θέλω εγώ το κακό αυτών των ανθρώπων; Μόνο το καλό θέλω. Είναι αστείο μόνο και μόνο που το συζητάμε. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά οι άνθρωποι, να τους συμβούν τόσο καλά πράγματα που να αλλάξουν απόψεις, ιδεολογίες, να αλλάξουν το επίπεδο της ενσυναίσθησής τους, τον τρόπο που γίνεται η προπαγάνδα, τον τρόπο που προσφέρουν κάτι σε αυτόν τον τόπο. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι για να γίνει προτροπή σε βία. Ούτε καν σε σκέψη για βία» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Βλάχος και συνέχισε:

Πάνος Βλάχος: Ό,τι γράφω είναι κόντρα στη βία

«Δεν έχω τίποτα προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό το τραγούδι το λέω εδώ κι έναν χρόνο από την ημέρα που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη και η αγανάκτηση που είχα εκείνο το διάστημα για το πώς καλύπτονται τα πράγματα και πώς ο ένας υποστήριζε τον άλλον, ήταν ουσιαστικά στο ίδιο σακί, παράφρασα αυτόν τον στίχο. Έναν χρόνο λέγεται αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να έχω αντίλογο εγώ ίσο με αυτόν που έχετε εσείς προς εμένα και την εικόνα που φτιάχνετε. Ούτε στον τρόπο που χρησιμοποιείτε την οικογένειά μου, ούτε εμένα γιατί δεν με γνωρίζετε και καλά κάνετε. Ούτε κανένας σημαντικός άνθρωπος είμαι, ούτε τίποτα».

«Δεν έχω κανένα σκοπό να έρθω σε debate με εσάς (τους δημοσιογράφους). Έχετε χρόνο να φτιάξετε την εικόνα μου και την εικόνα της οικογένειάς μου και των ανθρώπων μου όπως νομίζετε, αλλά εγώ δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την τέχνη μου για να λέω τα πράγματα που εμένα με ικανοποιούν, ιδεολογικά και ψυχικά. Δεν πρόκειται να σταματήσω να λέω στιγμή αυτά που πιστεύω, να τα τραγουδάω, είτε έχει αξία είτε δεν έχει. Κάνω απόπειρα τέχνης» συμπλήρωσε ο Πάνος Βλάχος.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular