Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑBρεθήκαμε στο πιο συναρπαστικό πάρτυ της χρονιάς και γνωρίσαμε την καινοτομία του...

Bρεθήκαμε στο πιο συναρπαστικό πάρτυ της χρονιάς και γνωρίσαμε την καινοτομία του νέου iSENZIA

Ένα νέο προϊόν που προσφέρει μια ανατρεπτική εμπειρία γεμάτη γεύση.

Η πρόσκληση το ανέφερε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο: Flavour that moves you. Τέσσερις λέξεις, τρεις νέες ανατρεπτικές γεύσεις, ένα λαμπερό πάρτυ. Έτσι γιόρτασαν τα νέα nicotine tea sticks iSENZIA το λανσάρισμά τους στην ελληνική αγορά. Και αυτός ήταν ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος από τη στιγμή που μιλάμε για ένα καινοτόμο προϊόν που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία του. Πριν λίγες μέρες, στον όμορφο χώρο του Anassa City Events είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρώτοι τις Νέες Θερμαινόμενες Ράβδους Νικοτίνης iSENZIA, να απολαύσουμε signature cocktails εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα χρώματα των συσκευασιών iSEΝΖIA, να συμμετέχουμε σε ευφάνταστα activations και να χορέψουμε με δυνατές μουσικές.

Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει τις γεύσεις iSENZIA τόσο συναρπαστικές; Οι θερμαινόμενες ράβδοι iSENZIA προσφέρουν μία #zerotobacco γευστική εμπειρία, καθώς είναι σχεδιασμένες όχι από φύλλα καπνού αλλά από φύλλα τσαγιού, τα οποία προέρχονται από πράσινο τσάι καθώς και από την ποικιλία oolong. Μάλιστα, στα ειδικά διαμορφωμένα spots στο χώρο του event, ενημερωθήκαμε για όλα αυτά και είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα νέα sticks. Με ένα απλό κλικ στο φίλτρο -βλέπετε τα iSENZIA έχουν τεχνολογία κάψουλας στο φίλτρο- καταλάβαμε αμέσως, από την πρώτη κιόλας εισπνοή, αυτή την ισορροπημένη γευστική εμπειρία, να συνδυάζεται συναρπαστικά με μια έντονη φρουτένια γεύση ή με τη δροσιά της μέντας.

Κανονικά στο σημείο αυτό θα πρέπει να μιλήσουμε λίγο πιο αναλυτικά για τα τρία Crushes, δηλαδή τις τρεις iSENZIA γεύσεις. Πριν το κάνουμε όμως, θέλουμε να σας βάλουμε -όσο γίνεται- στο κλίμα που βιώναμε στο party. Άλλωστε PULZE και iSEΝΖIA αντιλαμβάνονται τη γεύση με έναν τρόπο ολιστικό που κινητοποιεί και τις υπόλοιπες αισθήσεις. Σκεφτείτε λοιπόν τον χώρο του Anassa City Events γεμάτο από όμορφο κόσμο και αγαπημένους celebrities. Σκεφτείτε ειδικά διαμορφωμένα corners στα οποία είτε μπορείτε να κάνετε neon facepainting σε κόκκινο, μπλε και μωβ, δηλαδή στα χρώματα του iSENZIA, είτε μπορείτε να αναδείξετε τον πιο fun & glam εαυτό σας στο photobooth. Σκεφτείτε ακόμα όλο αυτό να πλαισιώνεται από τις πιο εκλεκτικές και ψαγμένες μουσικές, αυτές που επέλεγε ο dj και ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Μορφέσης.

Και τώρα δεν χρειάζεται να σκεφτείτε κάτι άλλο. Απλώς αφεθείτε στην γευστική ικανοποίηση που προσφέρουν οι εκρηκτικές γεύσεις iSENZIA. Watermelon Crush, με έντονη και αρωματική αίσθηση καρπουζιού, ενώ αν σας αρέσει η γλυκιά και πλούσια γεύση των Berries, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το Berry Crush. Τέλος, οι δροσερές νότες και η αίσθηση φρεσκάδας της μέντας έρχονται με το Menthol Crush. Είναι τόσο απλό, τόσο καινοτόμο, τόσο iSENZIA. Μάλιστα, ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, είχαμε την ευκαιρία να τις απολαύσουμε και με το κατάλληλο pairing με μια σειρά από επιλογές σε signature cocktails.

Το πάρτυ κορυφώθηκε με τον πιο ταιριαστό τρόπο, με τους εκρηκτικούς INCO και τον ακούραστο και ενθουσιώδη frontman τους Ηλία Μπόγδανο να καταλαμβάνουν το stage και να μας απογειώνουν. Και αν η γεύση της βραδιάς είχε την υπογραφή του iSENZIA, τότε τα τραγούδια των INCO ήταν αυτά που μας έκαναν να κουνιόμαστε μέχρι αργά το βράδυ. Flavour that moves you: όχι απλώς τέσσερις λέξεις, αλλά μια υπόσχεση που πραγματοποιήθηκε και με το παραπάνω.

Πηγή

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular