Μπακογιάννη: Το οικονομικό έγκλημα δεν είναι το ίδιο με τον Κουφοντίνα

“Το οικονομικό έγκλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως αντιμετωπίζεται σε όλα τα μέρη του κόσμου. Που έχουμε εμείς αντιρρήσεις; Ότι την τελευταία στιγμή μπήκε η πινελιά του ΣΥΡΙΖΑ. Που είναι η λογική του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν είναι αδίκημα να έχεις στο χέρι μία μολότοφ. Δηλαδή αν έχω μία μολότοφ στο χέρι τι θέλω να την κάνω; Εγώ έχω στην κατοχή μου δέκα μολότοφ, τι θα τις κάνω;” δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην εκπομπή “Ακραία Φαινόμενα” στον ΣΚΑΙ.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση, η πρώην υπουργός επεσήμανε πως ο τελευταίος ζήτησε συγγνώμη για την Marfin διότι σηκώθηκαν και οι πέτρες. “Δεν ζήτησε συγγνώμη για τους αστυνομικούς, διότι οι αστυνομικοί είναι εκείνοι που καίγονται” επεσήμανε Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο μάλιστα “τάση Κυρίτση στον ΣΥΡΙΖΑ”.

“Το οικονομικό έγκλημα σε κανένα μέρος του κόσμου δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Κουφοντίνα. Δεν μπορείς να έχεις πχ τον Κουφοντίνα να βγαίνει με 11 φορές ισόβια στα 25 χρόνια και να καταδικάζεις την καθαρίστρια σε 20 χρόνια” είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενη στον νέο ποινικό κώδικα, σημειώνοντας ότι τα εγκλήματα κατά ζωής είναι αυτά που σε οδηγούν σε ισόβια.

Η πρώην υπουργός κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πει καθαρά ότι είναι απέναντι σε κάθε μορφής βία.

“Εγώ έχω μηδενική ανοχή σε αυτή την ιστορία. Τέρμα οι μπούρδες, τέρμα οι σαχλαμάρες. Ή βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει καθαρά ότι είναι απέναντι σε κάθε μορφής βία –όχι ρητορικά, πρακτικά. Δεν μπορεί να επιβραβεύω έναν άνθρωπο που λέει αυτά τα πράγματα” πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

 

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ