Ατύχημα με “βοήθημα ικανοποίησης” είχε 35χρονη στη Ρόδο …

Άσχημη κατάληξη είχε το παιχνίδι που επιχείρησε ζευγάρι στη Ρόδο, καθώς η σύζυγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα…με αφόρητους πόνους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ροδιακή”, το ζευγάρι χρησιμοποίησε δονητή, ο οποίος εισχώρησε ολόκληρος στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας, με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το “σιγμοειδές” σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.

Tο ζευγάρι, που εισήλθε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ντρέπονταν αρχικά να πει τι ακριβώς συμβαίνει στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Οι γιατροί πρότειναν στην 35χρονη και τον συνοδό της δύο λύσεις: Ή να μπει αμέσως χειρουργείο και να αφαιρεθεί το ανδρικό ομοίωμα μέσα από το έντερό της έτσι ώστε να μην δημιουργήσει άλλες επιπλοκές, ή να περιμένουν (αφού τελειώσει η μπαταρία και η λειτουργία του) να αποβληθεί από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.

Το ζευγάρι, φοβούμενο βεβαίως μην πάρει διαστάσεις το θέμα τους, σε συνεννόηση προφανώς με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, επέλεξε την δεύτερη λύση και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, αναχώρησε χωρίς εξιτήριο από τον θάλαμο 12 στον οποίο είχε νοσηλευτεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό θεωρείται πρωτόγνωρο για τα ιατρικά δεδομένα της Ρόδου.

Πάντως, οι αρμόδιοι γιατροί προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους ερωτικά παιχνίδια είναι άκρως επικίνδυνα και μπορούν να επιφέρουν σοβαρές ή ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Οργή στην Αίγυπτο για μοντέλο που φωτογραφήθηκε γuμvo στις πυραμίδες της Γκίζας. Οι αρχές τη συνέλαβαν και τη φυλάκισαν σε ένα κελί με 20 άντρες

Αυξάνονται τα κρούσματα HIV σε 50άρηδες -Πλήθος περιστατικών και στην Ελλάδα