Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLEAρνητικός στην τεκνοθεσία από ομόφυλους ο Λάκης Γαβαλάς

Aρνητικός στην τεκνοθεσία από ομόφυλους ο Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και δήλωσε με το θάρρος της γνώμης του ότι τάσσεται κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Μάλιστα, ανέφερε πως «τα παιδιά πρέπει να έχουν μπαμπά και μαμά» κάτι που βεβαίως δεν το αμφισβητεί ουδείς.

Ο Λάκης Γαβαλάς έφερε ένα παράδειγμα από τη ζωή ενός ζευγαριού για να εξηγήσει πώς λειτουργεί μια οικογένεια με μητέρα και πατέρα: «Μαλώνει το παιδί το ζευγάρι έχει τα πάνω και τα κάτω η μαμά είναι λίγο εκνευρισμένη και μπορεί να βγάζει τα νεύρα της στο παιδί μετά όμως δίνει μια αγκαλιά δευτερολέπτου και το παιδί συγχωρεί τα πάντα».

Λάκης Γαβαλάς: «Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ»

Επίσης αναφέρθηκε στη χαρά μετά τη γέννηση λέγοντας: «Η χαρά του να είναι ένα ζευγάρι και να περιμένει απ’ έξω στο μαιευτήριο αυτό το πράγμα που είναι το παιδί τους δεν μπορώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου όσο κι αν είμαι ιδιαίτερο άτομο. Το να πάρω είτε υιοθετημένο είτε πόσο μάλλον να είναι από παρένθετη μητέρα αυτό δεν το μπορώ εγώ. Δεν το απορρίπτω για τους άλλους. Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Τέλος, καταδίκασε τις πορείες και τα κινήματα των κοινοτήτων των ομοφυλόφιλων λέγοντας: «Δεν μπορώ να δικαιολογήσω ούτε και κάποιους που βγαίνουν στο δρόμο και ουρλιάζουν και λένε. Και κάποιοι μου είπανε “μα εσύ μαϊντανέ που πηγαίνεις από δω κι από κει και μιλάς και λες αυτά τα πράγματα, εμείς θέλουμε” κι όταν δεις ποιοι είναι αυτοί που το λένε τόσο πιο πολύ θες να απλώσεις μια μουστάκα και να αρχίσεις να είσαι πιο στρέιτ από ποτέ. Γιατί μερικοί αποποιούν ακόμα και την έννοια του γκέι. Ο γκέι ζει σε μια κοινωνία και πρέπει να σέβεται για να τον σεβαστούν».

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular