Απολαυστική!Σοφία Μουτίδου: Τρολάρει τον Αλέξη Κούγια και είναι πιο καυστική από ποτέ

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Παραδοσιακά κάθε Δευτέρα πρωί στις 8, η Σοφία Μουτίδου ανεβάζει ολοκαίνουργιο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Αυτή τη φορά, όμως, η αγαπημένη ηθοποιός άφησε τον εαυτό της και… μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πρόσωπα των ημερών, εκείνο του Αλέξη Κούγια. 

Η Σοφία Μουτίδου μιμήθηκε άκρως επιτυχημένα τον γνωστό ποινικολόγο, κάνοντας αρκετά καυστικά σχόλια για τη συμπεριφορά του στα μέσα ενημέρωσης και ήταν απλά απολαυστική!

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου», αναφέρει ως Αλέξης Κούγιας η γνωστή ηθοποιός.

«Κάπως έτσι ζούμε τη ζωή αυτή, την παράλογη. Στην οποία καλούμαστε να δούμε τα χειρότερα, τα πιο αποτρόπαια, τα πιο εξευτελιστικά για τον άνθρωπο… Γιατί φοβόμαστε να σατιρίσουμε κάτι που μας απασχολεί, να καυτηριάσουμε, να σχολιάσουμε κάτι το οποίο μας απευθύνεται… Δε γίνεται να μην έχει αντίδραση ο κόσμος. Όταν κάποιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις τι περιμένει; Θα υπάρχουν σχολιασμοί», καταλήγει στο τέλος η Σοφία Μουτίδου.

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

«Ούρλιαζε σαν δαιμονισμένη»! Ο νευρικός κλονισμός της Τατιάνας – Ποιους απειλεί! Δείτε την ανάρτηση φωτιά

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6 : Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις