Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLEΑναστάτωση το τελευταίο 24ωρο: Ζει ο chef Παναγιώτης Μαγουλάς;

Αναστάτωση το τελευταίο 24ωρο: Ζει ο chef Παναγιώτης Μαγουλάς;

Αναστάτωση το τελευταίο 24ωρο: Το tromaktiko προσπάθησε να επικοινωνήσει με οικείους αλλά και με υπεύθυνο του φεστιβάλ που θα συμμετείχε

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στα social media του 25χρονου Vegan Chef Παναγιώτη Μαγουλά που γνωρίσαμε μέσα από το Dragons Den και το επιτυχημένο deal του με 3 από τους 4 επενδυτές ύψους 60 χιλιάδων ευρώ, δημοσιεύθηκε story, με το οποίο μας ενημέρωναν ότι “Ο Παναγιώτης Μαγουλάς έφυγε στις 12:38 30/09 – Παρακαλώ μην στέλνετε μηνύματα”.

Προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία με ότι μέσο διαθέταμε αλλά αποδείχθηκε μάταιο. Η υπεύθυνη του Festival που τελικά απάντησε το μεσημέρι τις Κυριακής στις κλήσεις μας, απάντησε ότι “Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση, ευχαριστώ”.

Αναστάτωση το τελευταίο 24ωρο: Ζει ο chef Παναγιώτης Μαγουλάς;

Η απάντηση, δείχνει σαφώς ότι κάτι έχει προκύψει. Και αν το μήνυμα που γράφτηκε στο story των λογαριασμών του σε facebook & instagram ισχύει, τότε έχουμε την απώλεια του αγαπητού σεφ στις 12:38 το μεσημέρι του Σαββάτου 30/09.

Ζει τελικά ο Παναγιώτης Μαγουλάς; Χάκαραν τους λογαριασμούς του;

Πολλοί μέσω διαδικτύου ισχυρίζονται ότι οι λογαριασμοί του έχουν πέσει σε χέρια χάκερ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, συνήθως τα θύματα που έχουν μεγάλο κοινό, βγάζουν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι είναι καλά και ότι οι προηγούμενες ανακοινώσεις ήταν ένα κακόγουστο αστείο.

Το περίεργο εδώ, είναι ότι κανείς δεν έχει απαντήσει υπεύθυνα, καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει και η υπεύθυνη του φεστιβάλ είπε απλά ότι δεν έχει να δηλώσει κάτι.

Πάντως, χθες στον “πάγκο” της εταιρίας του, ο Παναγιώτης Μαγουλάς δεν ήταν παρά την μεγάλη διαφήμιση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες.

Διαβάστε το χθεσινοβραδινό άρθρο μας εδώ: Παναγιώτης Μαγουλάς: Έφυγε ο 25χρονος chef με το vegan κρεοπωλείο που γνωρίσαμε στους Dragons Den

Το επίμαχο story στα social media της επιχείρησής του

Πως γνώρισε όλη η Ελλάδα τον vegan chef

Παναγιώτης Μαγουλάς: Τον γνωρίσαμε μέσα απο τους Dragons Den που παρουσίασε την πρωτοποριακή ιδέα του για vegan κρέας. O 25χρονος σεφ έκανε τους πάντες να θέλουν να γίνουν vegan με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο.

Ο νεαρός σεφ, ήταν ήδη γνωστός στη χορτοφαγική κοινότητα μέσα από τις vegan συνταγές που ανέβαζε στη σελίδα του στο instagram, “Vegan Reality”.

Όταν μέσα στην πανδημία, έχασε τη δουλειά του στο vegan εστιατόριο που δούλευε, προέκυψε η ιδέα να ανοίξει το δικό του vegan “κρεοπωλείο”, με προϊόντα φυτικού κρέατος.

Με τη συμμετοχή του στο Dragon’s Den, ο μόλις 25χρονος σεφ, αγαπήθηκε γρήγορα από το ευρύ κοινό για το επιχειρηματικό του σχέδιο.

Η καινοτόμα ιδέα του, για ένα χορτοφαγικό “κρεοπωλείο”, κέρδισε και τους επιχειρηματίες του Dragon’s Den, με 3 από αυτούς να επενδύουν το ποσό των 60.000 ευρώ στην εταιρεία του.

Ο Vegan Chef Πάνος Μαγουλάς, με την ιδέα του για το “Vegan Κρεοπωλείο με την επωνυμία “Ο ΒΕΓΚΑΝ 269” κατάφερε να πείσει τον Λέων Γιοχάη, την Λίλη Περγαντά και την Μαρία Χατζηστεφανή να επενδύσουν συνολικά 60.000 ευρώ για το 36% της εταιρείας.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular