Αληθινή ιστορία. Δεν άντεξα να την βλέπω να χαιδεύεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και…

Το όνομά μου είναι Ντίνος, είμαι 28 ετών, ύψος περίπου 1.90, βάρος περίπου 80 kg. Μέχρι πριν μερικά χρόνια ήμουν αρκετά γυμνασμένος, πλέον όχι τόσο, το σώμα μου όμως διατηρείται καλά.

Είμαι δικηγόρος από τα 22 μου και μπορώ να πω ότι είμαι από αυτούς που τα δίνουν όλα. Παθιάζομαι με τις υποθέσεις μου, ασχολούμαι με αυτές σε βάθος και με γοητεύει απίστευτα η προοπτική της νίκης. Εξαιτίας των ανωτέρω, ο σεξουαλικός τομέας ευτυχώς ή δυστυχώς συνδέεται άρρηκτα με τα επαγγελματικά μου και δεν υπάρχει τίποτα που να μου δημιουργεί καλύτερη ερωτική διάθεση από μια νίκη στο δικαστήριο.

Με την προηγούμενη κοπέλα μου τα είχαμε περίπου 2 χρόνια και το λήξαμε κοινή συναινέσει, καθώς δε μπορούσε να συμβιβαστεί με το ωράριο εργασίας μου και το πάθος που έδειχνα για τη δουλειά. Έτσι όταν ξεκίνησε η ιστορία ήμουν single.

Η ιστορία μου ξεκίνησε πριν περίπου ένα μήνα. Από το γραφείο μου είχαν αναθέσει μια μεγάλη υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος, ακύρωση εμπορικής συμφωνίας. Ήταν μια υπόθεση αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο ζεστά την πήρα. Το πρόβλημα ήταν ότι ο συνάδερφος που τη χειριζόταν είχε φύγει εκτάκτως από το γραφείο και δεν τον βρίσκαμε, συνεπώς πέρα από το φάκελο της υπόθεσης δεν είχα άλλο τρόπο να ενημερωθώ. Έτσι κατόπιν προτροπής του boss, κάλεσα τη δικηγόρο της ομόδικης εταιρείας, που είμαστε στην ίδια πλευρά, προκειμένου να με ενημερώσει και να δούμε αν γινόταν να συντονίσουμε τη στρατηγική μας. Δώσαμε ραντεβού στο γραφείο μου αργά το απόγευμα μιας Πέμπτης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Φρειδερίκη Καρζή, Δολοφονία Μάνδρα: Έγκλημα πάθους πίσω από την εκτέλεση; Ύποπτες εξελίξεις

Φάσωμα μέσα στο δικαστήριο.