Άγριες Μέλισσες spoiler επόμενης εβδομάδας: Η τελευταία κίνηση του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες,άγριεσ μέλισσεσ αντ1,άγριεσ μέλισσεσ επεισόδιο,άγριεσ μέλισσεσ επόμενα επεισόδια,άγριες μέλισσες επεισόδιο 1,άγριεσ μέλισσεσ spoiler,άγριες μέλισσες υπόθεση,άγριεσ μέλισσεσ επεισόδιο 10,άγριες μέλισσες επεισόδιο 80,άγριες μέλισσες επεισόδιο 3,άγριες μέλισσες επεισόδιο 2
Άγριες Μέλισσες spoiler επόμενης εβδομάδας: Η τελευταία κίνηση του Βόσκαρη

Συναρπαστική αναμένεται να είναι η επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες! Ο κλοιός σφίγγει για σχεδόν όλους τους ήρωες αφού ο καθένας θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος με τα σοβαρά προβλήματα που έχει.

Ο Βόσκαρης σε μια κίνηση ματ, απέναντι στην Ελένη, την φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων την ίδια ώρα όμως μια ομολογία θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια, αφήνοντας τον διοικητή της χωροφυλακής Διαφανίου σε έξαλλη κατάσταση, όπου θα τον κάνει να πραγματοποιήσει και το τελευταίο του λάθος.

Τι θα δούμε την νέα εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 84:

Η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού.

Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί.

Η Δρόσω μαθαίνει για την καινούρια καταστροφή που προκάλεσε ο Τάκης και όλοι φοβούνται πως το νέο είναι θέμα ωρών να κάνει τον γύρο του Διαφανίου.

Η σχέση του Άγγελου και του Νέστορα κλονίζεται ύστερα απ’ τις αποκαλύψεις για τον Κυπραίο, ενώ η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών, αλλά προκαλεί μεγάλη ζήλεια στη Πηνελόπη.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο και στης Ελένης.

Δρόσω

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 85:

Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια.

Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους.

Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της. Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα;

Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της.

Ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη. Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης.

Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 86:

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης.

Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά.

Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση μετά από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο.

Ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη.

Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον Συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει.

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει.

Κωνσταντής

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 87:

Που θα οδηγήσει η πράξη αυτοθυσίας του Νέστορα και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βόσκαρη;

Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους.

Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη.

Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα.

Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη.

Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ.

Πώς θ’ αντιδράσει η Πηνελόπη;

Χριστίνα Κολέτσα,χριστίνα κολέτσα fame story,χριστίνα κολέτσα instagram,χριστίνα κολέτσα έκτη αίσθηση,χριστίνα κολέτσα συγγραφέας,χριστίνα κολέτσα πισίνα,χριστινα κολετσα βιογραφικο,χριστινα κολετσα παιδι,χριστινα κολετσα δημητρησ δεγαμινιωτησ,χριστινα κολετσα τραγουδια,χριστινα κολετσα γαμοσ

Η Χριστίνα στο Ναυτικό; Η φωτογραφία της Κολέτσα που έριξε το instagram

Survivor spoiler,survivor spoiler,survivor spoiler 31 1,survivor spoiler sportime,survivor spoiler κυριακη,survivor spoiler ασυλια,survivor spoiler 31 1 21,survivor spoiler ποιοσ κερδιζει,survivor spoiler dokari,survivor spoilers,survivor spoiler youweekly

Survivor spoiler 31/01: Ο τραυματισμός της Σοφίας και οι νέοι παίκτες αλλάζουν τις ισορροπίες