Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΑυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αντλίες βενζινάδικου

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αντλίες βενζινάδικου

Άνω Βούλα: Στις 03:30 επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή 83, ΙΧ αυτοκίνητο για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στις αντλίες βενζινάδικου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του πολυτελούς τζιπ έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στο βενζινάδικο.

Από την σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ τόσο ο οδηγός
όσο και ακόμη δύο επιβάτες, παράτησαν το όχημα και διέφυγαν πεζή από το σημείο.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποια διαρροή και έκρηξη.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η ενίσχυση της Τροχαίας στις προτεραιότητες Χρυσοχοΐδη

Η ενίσχυση της Τροχαίας είναι στις προτεραιότητες του σχεδίου ειδικών στοχευμένων δράσεων που καταρτίζουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., με εντολή του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο πλαίσιο των μεγάλων αλλαγών που είχε προαναγγείλει ουσιαστικά ο υπουργός από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα, κάνοντας λόγο για άμεσες μεταρρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα.
Σε ότι αφορά στην Τροχαία, έμφαση θα δοθεί:

* στην ενίσχυση των ειδικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οφείλονται στην επικίνδυνη και επιθετική οδηγική συμπεριφορά και είναι η αιτία για τα πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα και

* στον έλεγχο των παραβάσεων που επηρεάζουν την κυκλοφορία και ταλαιπωρούν τους πολίτες, όπως είναι οι διπλοσταθμεύσεις, η στάθμευση πάνω σε ράμπες αναπήρων, σε στροφές λεωφορείων κλπ.

Για τα θέματα της τροχαίας έχει εκπονηθεί μελέτη και θα αναπτυχθούν στοχευμένες δράσεις βάσει ώρας, χρόνου, τόπου που παρατηρούνται οι περισσότερες παραβάσεις.

via

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular