«Η 43χpovn θεία μου με έκανε άvτpα»….Αλnθivn εξoμoλoγnσn που σoκάpει

Η ιστορία ξεκινά κάπου τον Αύγουστο σε ένα νησί των Κυκλάδων. Έχοντας πάει διακοπές με τη θεια μου, η όποια είναι 43 χρόνων, μελαχρινή, αδύνατη, με ωραίο στnθos και κ…..

Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλέφωνο που δέχτηκα και μου είπε να πάω μαζί της διακοπές μια εβδομάδα. Έτσι είπα το ναι.

Φτάσαμε εκεί και μας έδωσαν δωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Ταχτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο, κάναμε ένα ντους και ξεκινήσαμε για ένα βραδινό ποτό.

Την επόμενη το πρωί, ξύπνησα πρώτος και όπως γυρνώ να κοιτάξω, βλέπω ότι έχει βγει λίγο έξω από το ραντάκι το β…. της. Κ…. επιτόπου και πάω στο μπάνιο και……

Ξυπνάει κι εκείνη, ντυνόμαστε και πάμε στην παραλία. Εκεί καθώς κολυμπούσαμε με ρώτησε αν έχω καμιά κοπέλα αυτό το διάστημα.

Απάντησα κατάλληλα και αντέστρεψα την ερώτηση προς εκείνη. Μου πε πως δεν έχει κάτι εδω και καιρό και πως θέλει έναν άνθρωπο να περνάνε καλά.

Εκεί τελείωσε η συζήτηση μας. Το βράδυ λοιπόν, βγαίνουμε και τα πίνουμε. Φορούσε ένα μαύρο κοντό φόρεμα και δε φορούσε σουτιέν από μέσα. Εγώ τα είχα παίξει.

– Πω, πω τι θεια έχω εγώ. Μια κουκλάρα… της λέω.

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Έπιασαν την μητέρα 6 κοριτσιών να κλέβει πάνες και ρούχα για τα παιδιά της. O αστυνομικός, αντί να την συλλάβει δείτε τι έκανε

Τύφλα να ‘χει η Μαντάμ Σουσού! Δείτε πώς βγήκε βόλτα η Στεφανίδου την Κυριακή το πρωί