10 καταπληκτικές ταινίες που ίσως έχετε παραλείψει να δείτε

© Cosmo Films

Και εδώ έχουμε μια άλλη νοσταλγική ταινία. Αυτή τη φορά, τα γεγονότα της ιστορίας συμβαίνουν στη δεκαετία του 1980. Οι οικογενειακές υποθέσεις του Κόνορ είναι αρκετά τεταμένες και οι γονείς του αποφασίζουν να τον μεταφέρουν σε δημόσιο σχολείο.

Για να εντυπωσιάσει το μυστηριώδες κορίτσι που του αρέσει, ο Κόνορ αποφασίζει να ξεκινήσει μια ροκ μπάντα.

Αυτή η ταινία αφορά την πρώτη αγάπη, την ανάπτυξη του ανθρώπου , το πάθος για ελευθερία και, φυσικά, τη μουσική.

Ξανά Από την Αρχή (Demolition)

10 καταπληκτικές ταινίες που ίσως έχετε παραλείψει να δείτε

© Black Label Media

Ο Ντέιβις περνάει μια τρομερή τραγωδία: η σύζυγός του πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Είναι παράξενο, αλλά δεν μπορεί να νιώσει κάτι εκτός από μια συντριπτική επιθυμία να διαλύσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού του. Πρόκειται για μια πολυεπίπεδη ιστορία που συνδυάζει διαφορετικά είδη.

Ο σκηνοθέτης και η υπόλοιπη ομάδα έκαναν σπουδαία δουλειά μεταφράζοντας αυτό το πολύπλοκο συναισθηματικό μήνυμα.

Captain Fantastic

10 καταπληκτικές ταινίες που ίσως έχετε παραλείψει να δείτε

© Bleecker Street

Ο Μπεν είναι ο πατέρας μιας πολύ ασυνήθιστης οικογένειας. Ζουν μακριά από τον πολιτισμό και είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα των 6 παιδιών τους με αυστηρή φυσική και πνευματική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των κλάδων όπως τα μαθηματικά, την λογοτεχνία και την φιλοσοφία. Μια οικογενειακή τραγωδία τους αναγκάζει να κινηθούν σε ολόκληρη τη χώρα και ο πατέρας έρχεται αντιμέτωπος με μια ερώτηση: τι θα συμβεί σε αυτά τα παιδιά που δεν έχουν συναντήσει ποτέ πριν τον πολιτισμό;

Αυτό είναι ένα πολύ σοφό και φιλοσοφικό δράμα για τα οικογενειακά θέματα και την ανατροφή των παιδιών. Και εκείνοι που έχουν παιδιά θα την βρουν μάλλον πολύ περίεργη ταινία.

Flight Crew

10 καταπληκτικές ταινίες που ίσως έχετε παραλείψει να δείτε

Αυτή είναι μια ρωσική ταινία για έναν νεαρό και ταλαντούχο πιλότο, τον Αλεξί Γκαστσάιν (που ερμηνεύεται από τον Ντανίλα Κοζλόφσκι), ο οποίος έχει κυριολεκτικά εμμονή με τον ουρανό και τα αεροπλάνα. Αλλά η ζωή του φέρνει μια δοκιμασία, καθώς πρέπει να διακινδυνεύσει τη ζωή του για να σώσει εκατοντάδες άλλες.

Η ταινία σας κρατά σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος και σας κάνει να συναισθανθείτε τους χαρακτήρες. Μια εξαιρετική ταινία.

Ζωούπολη (Zootopia)

10 καταπληκτικές ταινίες που ίσως έχετε παραλείψει να δείτε

© Walt Disney Pictures

Αυτή η ταινία καρτούν είναι τόσο καλή. Η Ζωούπολη είναι μια μητρόπολη με όλα τα είδη ζώων για τους πολίτες της. Ο νέος αστυνομικός Τζούντι, ένα κουνέλι και ο Νικ, μια αλεπού, προσπαθούν να λύσουν μια υπόθεση που απειλεί ολόκληρη την πόλη.

Με αυτή την ταινία, μπορείτε να γελάσετε, να κλάψετε και να αναστατωθείτε μαζί με τους χαρακτήρες. Η ιστορία δίνει μερικά μαθήματα ζωής και θα αγαπηθεί τόσο από παιδιά όσο και από ενήλικες.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αυτόν τον τύπο άντρα βρίσκουν ακαταμάχητο οι γυναίκες!

Γιατί το “μην τα παρατάς ποτέ” δεν είναι πάντα μια καλή συμβουλή