National Geographic 2018

Το National Geographic έχει γίνει συνώνυμο της φωτογραφίας, με το περιοδικό να επιδεικνύει πάντα την εξαιρετική ομορφιά και τα θαύματα του πλανήτη μας.

Φυσικά, ο ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας τους είναι ένα έγκυρο και έντονα αδιαμφισβήτητο γεγονός, ενώ οι κριτές έχουν να επιλέξουν μέσα από χιλιάδες φωτογραφίες, που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα, για να βρουν τους τελικούς νικητές.Ο μεγάλος νικητής του φετινού βραβείου ήταν ο Jassen Todorov , βιολιστής και καθηγητής μουσικής στο κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο, του οποίου η εναέρια φωτογραφία δείχνει μια τεράστια έκταση στην έρημο Mojave της Νότιας Καλιφόρνιας.

Η περιοχή είναι γνωστή για την αποθήκευση παλαιών αεροσκαφών, αφού ο ξηρός αέρας κρατάει τη διάβρωση μακριά, πριν έρθει η τελική ώρα να τα αποσυναρμολογήσουν και να τα διαλύσουν για ανταλλακτικά.

Αυτό που πολλοί αγνοούν, είναι ότι δίπλα σε αυτό το τεράστιο κομμάτι γης βρίσκονται όλα τα αυτοκίνητα που ανακάλεσαν οι ευρωπαϊκές εταιρίες όπως η Audi και η Volkswagen μετά το σκάνδαλο της εξαπάτησης που έκαναν στις δοκιμές εκπομπών ρύπων μεταξύ 2009-2015.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που τράβηξε ο Jassen Todorov, χρησιμοποιώντας μια Nikon D810 με φακό 70-200 mm και μέσα από το μονοκινητήριό του αεροσκάφος , δίπλα από το τεράστιο αεροσκάφος βρίσκονται τα αυτοκίνητα ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Απολαύστε τις 10 καλύτερες φωτογραφίες που επέλεξε το Sevenews για εσάς

φωτογραφίες-Nationa Geographic

Διαβάστε την συνέχεια εδώ