Τι θα κάνεις για να μην ξεφλουδίσεις φέτος!

253

Έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι τις διακοπές σου; Τον ήλιο και τη θάλασσα; Δεν σκέφτεσαι, όμως, ότι μπορεί κάτι να πάει στραβά και να κοκκινίσεις από την ηλιακή ακτινοβολία.

Δες πώς θα αποφύγεις το ξεφλούδισμα στις διακοπές σου.

Γιατί το μαύρισμα πολλοί αγάπησαν το κάψιμο ουδείς!

Υπάρχουν λοιπόν ορισμένα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να μαύρισεις με τον πιο εύκολο τρόπο, χωρίς να έχεις στο νου σου εγκαύματα, φαγούρα και ξεφλούδισμα!

  1. Απολέπιση: Μπορεί να μην σου ακούγεται σημαντικό, αλλά είναι! Κάνοντας απολέπιση δίνεται στο δέρμα σας την ευκαιρία να αποκαταστήσει τα νεκρά κύτταρα και να αποκαταστήσει ζημιές που μπορεί να έχει υποστεί. Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι κυκλικές και απαλές.
  2. Ενυδάτωση: Όχι μόνο με την κλασική κρέμα, αλλά και εκ των έσω. Μην ξεχνάς να πίνεις πολλά υγρά, και κυρίως νερό! Φυσικά καταναλώνεις πολλά φρούτα και λαχανικά.
  3. Κρύο ντουζ: Αν θεωρείς ότι έκατσες λιγάκι παραπάνω στον ήλιο τότε προτίμησε ένα δροσερό ντουζ και απέφυγε φυσικά την χρήση σφουγγαριού!

πηγή: infowoman.gr

η συνεχεια εδω
ΠΡΟΣΟΧΗ Το Sevenews δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του Sevenews ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ