Σοκαριστική αποκάλυψη για το Survivor και την απάνθρωπη συμπεριφορά των Μαχητών: «Πέταξαν τον Πάνο από την καλύβα με τις κλωτσιές…»

Μία αποκάλυψη πραγματικά σοκαριστική, που αλλάζει όλα αυτά που είχαμε στο μυαλό μας μέχρι σήμερα για την ομάδα των «Μαχητών» και το Survivor..

Φυσικά ο κόσμος την γνώμη για κάποια άτομα από εκεί μέσα, την έχει διαμορφώσει με βάση αυτά που δείχνει η τηλεόραση…

Τι γίνεται όμως όταν αποκαλύπτονται πράγματα, που οι κάμερες δεν έχουν δείξει… Και θα σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Το Youweekly.gr, συνάντησε τον Γουίλι Καλβουρτζή στο αεροδρόμιο του «Ελευθέριου Βενιζέλοου».

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μας αποκάλυψε κάτι πραγματικά σοκαριστικό, με μία απάνθρωπη συμπεριφορά που δεν είδαμε, από την πλευρά των «Μαχητών» , όπου θα σας απογοητεύσει κι εσάς…

Αλλά ας πιάσουμε το πράγμα από την αρχή… Ο ίδιος, αποκάλυψε πως στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των «Μαχητών» υπάρχουν κλίκες. Συγκεκριμένα όταν μπήκε εκείνος στο παιχνίδι, η ομάδα είχε χωριστεί σε αγόρια και σε κορίτσια συν του Κώστα του μισθοφόρου, που όπως αποκάλυψε κάνει παρέα μόνο με τις γυναίκες… Ωστόσο, όλοι οι παίκτες που έχουν βγει από το παιχνίδι, μας δίνουν μία άλλη εικόνα για τον Πάνο και κανείς δεν το έχει αποκαλύψει αυτό… Τι εννοούμε; Ετοιμαστείτε να πάθετε σοκ….

Ο Γουίλι, αποκάλυψε στο Youweekly.gr, πως ήταν παρόν σε μία συμπεριφορά, όπου δεν είδε κανείς μας στην τηλεόραση – γιατί άραγε -… Μετά από έναν καυγά που έγινε στους «Μαχητές», όλοι αποφάσισαν να εναντιωθούν προς τον Πάνο. Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί… Το βράδυ όταν ήταν να κοιμηθούν, όλοι μαζί αποφάσισαν να τον πετάξουν με τις κλωτσιές από το σπιτάκι που μένουν και τον έβαλαν με το ζόρι να κοιμηθεί στα χορτάρια, κοντά στην θάλασσα… Εκείνος δεν είπε τίποτα και απλά κοιμήθηκε σαν σκυλί στο δρόμο. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ποιότητα των ανθρώπων που υπάρχει στην ομάδα των «Μαχητών». Μία κίνηση που δεν έμαθε κανείς…

Μάλιστα, ο Γουίλι μιλώντας στον Αναστασιάδη είπε: «Τον είχαν πετάξει σαν σκυλί έξω από την καλύβα και αναρωτήθηκα γιατί έγινε αυτό, αλλά ήταν το πρώτο μου βράδυ εκεί και δεν μπορούσα να μιλήσω! Εκείνοι μου είπαν ψέματα στην αρχή ότι και καλά ήταν επιλογή του να κοιμάται εκτός, ενώ μετά έμαθα την αλήθεια!» , ενώ η Μαριάννα Καλέργη που ήταν στο πλατό εκνευρίστηκε και είπε ότι είναι απάνθρωπη μία τέτοια κίνηση! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Σταματήστε ότι κάνετε και δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ την γκάφα του Άδωνι που θα μείνει στην ιστορία

Μαριάννα Καλλέργη: Το μπούσtο της ξεπέρασε κάθε φαντασία!