Ποια ζώδια του αστρολογικού χάρτη είναι πιο επικίνδυνα, βάσει στοιχείων του FBI!

ίναι απλό: λαμβάνοντας υπόψη τις μέρες που γεννήθηκαν serial killers.

Έχουν γραφτεί κατά καιρούς πολλά για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων αλλά αυτή τη φορά τα στατιστικά δεν είναι τυχαία και έρχονται κατευθείαν από τον τόπο του εγκλήματος. Ή περίπου. Το FBI λοιπόν ανακοίνωσε τις ημερομηνίες γέννησης πολλών serial killers, ανθρώπων δηλαδή που δείχνουν να έχουν κάτι παραπάνω από ψυχοπαθητικές τάσεις. Είστε έτοιμοι να δείτε τι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αν τελικά έχει πέσει μέσα το προαίσθημά μας;

12 ζώδια από το πιο «αθώο» στο πιο επικίνδυνο!

Δίδυμος

giphy-1-risegr

Ναι ναι, όλοι μιλάνε άσχημα για το ζώδιο των Διδύμων αλλά φίλοι μου αποδεικνύεται πως τελικά είναι το πιο ακίνδυνο! Δεδομένου πως δεν λαμβάνει αρκετά σοβαρά κάποιον, κάποιος που είναι Δίδυμος έχει σχετικά λίγες πιθανότητες να είναι δολοφόνος! Αντί για φόνο, προτιμούν να σκοτώσουν κάποιον από βαρεμάρα μιλώντας ασταμάτητα.

Υδροχόος

giphy-2-risegr

Ο Υδροχόος που λέτε είναι το 2ο πιο αθώο ζώδιο! Κι όμως! Νοιάζονται πολύ για τη δικαιοσύνη γύρω τους και το Εγώ τους δεν καταστρέφεται πολύ εύκολα… Μήπως παραείναι έξυπνοι για να αφήσουν ενοχοποιητικά στοιχεία ώστε να τους πιάσουν; Μπορεί κι αυτό, δεν ξέρουμε…

Λέων

giphy-3-risegr

Μην σας ξεγελάει το ζώο με το οποίο συνδέεται! Κατά βάθος είναι πολύ γατάκια οι Λέοντες! Επίσης είναι ένα ζώδιο το οποίο δεν διακινδυνεύει πολλά και προσπαθεί να μένει μακριά από προβλήματα. Nα σημειώσουμε πως όταν ένας Λέων κάνει έγκλημα θα είναι απλά για να τραβήξει τη προσοχή… ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ζυγός

giphy-4-risegr

Περίεργο αλλά ναι, είναι αυτοί που διαπράττουν περισσότερα εγκλήματα από τα παραπάνω ζώδια! Όμως η υπομονή έχει και τα όριά της! Είναι πιθανό ότι οι Ζυγοί καταφεύγουν στη βια όταν νιώθουν ότι οι άλλοι εκμεταλλεύονται τις καλές τους προθέσεις.

Παρθένος

Το ψυχάκι με την καθαριότητα, ναι, είναι δολοφόνος! Αν και πιο επιρρεπής σε κλοπές και απάτες παρά δολοφονίες όμως…

Ιχθύς

giphy-6-risegr

Οι Ιχθύες χαριτωμένοι ε; Κάνετε μέγα λάθος! Ο John Wayne Gacy (δες εδώ) και η Aileen Wornos, είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους Ιχθύες κατά συρροή δολοφόνοι! Οι Ιχθύες διαπράττουν συχνότερα δολοφονίες χάρη στην τάση τους προς τον εθισμό.

Aιγόκερως

giphy-7-risegr

Ενώ ο αριθμός των κατά συρροή δολοφόνων που γεννήθηκαν πριν τον Αιγόκερω είναι μεγάλος, βλέπουμε πως ο Αιγόκερως έχει δολοφονήσει περισσότερους! Αν και γνωστοί για το σεβασμό τους στους νόμους και τους κανόνες φαίνεται πως δεν πρέπει να τσαντίσεις έναν Αιγόκερω…

Κριός

giphy-8-risegr

Προφανώς και δεν μας εκπλήσσει μιας και είναι γνωστό πως οι Κριοί είναι ψιλοτρελοί. Είναι απότομοι, τσαντίζονται εύκολα, αλλά ο θυμός τους δεν κρατάει για πολύ… Αν τσαντίσεις έναν Κριό φρόντισε να μείνεις μακριά του για λίγο… Μάλλον θα ξεχάσει το λόγο που θύμωσε.

Ταύρος 

giphy-9-risegr

Η οργή του Ταύρου είναι έντονη αλλά η απάτη είναι πιο συχνή από τη δολοφονία, στο ζώδιο του Ταύρου. Τους αρέσει η πολυτέλεια, τι να κάνουμε;

Τοξότης

giphy-10-risegr

Φτάνοντας στην τριάδα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Τοξότης! Ο Τed Bundy, o Pablo Escobar και ο Stalin ήταν Τοξότες. Δεν ασχολούνται με μικροεγκλήματα. Σκοτώνουν μαζικά και θέλουν να νιώθουν «ηγέτες».

Σκορπιός

giphy-11-risegr

Επίσημα psycho οι Σκόρπιοι! Δε νομίζουμε πως κάποιος θίχτηκε μιας και η πλειοψηφία των σαδιστών δολοφόνων έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο και είναι περισσότερο Σκορπιοί παρά Τοξότες.

Καρκίνος
giphy-12-risegr

Πρώτη στη λίστα μας οι Καρκίνοι! Σοκ; Μανιακοί, με φοβερές εναλλαγές στη διάθεσή τους, σκοτώνουν κυρίως εξαιτίας της ζήλιας τους.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αυτές είναι πραγματικές φίλες – Της επέτρεψε να το κάνει με το αγόρι της μπροστά στην κάμερα!

Μπορούν τα μαθηματικά να αποδείξουν ότι υπάρχει Θεός;