Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Βόλτα με τον μικρό τους Φοίβο στο Κολωνάκι! [pics]


Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, μετά τον ερχομό του Φοίβου! Η καθημερινότητα του ζευγαριού έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό από την μέρα που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του. Οι στιγμές που ζουν μαζί με το μωρό τους είναι,

χωρίς αμφιβολία, οι καλύτερες της ημέρας. Μάλιστα, πριν δύο μήνες, ο πανέμορφος Φοίβος έγινε ενός έτους και το γιόρτασαν με ένα ξεχωριστό πάρτι, στο οποίο συνδυάστηκε και η βάφτισή του!

Το ζευγάρι περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του με τον μικρό Φοίβο, είτε παίζοντας είτε κάνοντας βόλτες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια σε μία από τις καθημερινές τους βόλτες στο Κολωνάκι.

Ο Κώστας Βουτσάς και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευδιάθετοι, ενώ ο μικρός Φοίβος απολάμβανε την βόλτα με τους αγαπημένους του γονείς. Ο αγαπημένος ηθοποιός έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι ένας γνήσιος ιππότης, αφού κουβαλούσε τα ψώνια της οικογένειας!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

tlife.gr


Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!

Συνέχεια άρθρου…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ