Ο Ανδρέας τα τελευταία χρόνια είναι εξαφανισμένος. Μιλάει μόνο με τον γιό του Στέργιο. Και κάποιες φορές με τον αδερφό του Θάνο. Τα τεράστια λάθη, η οικονομική καταστροφή και το παραμύθι οδήγησαν τον 65χρονο πλεόν μουσικό και παρουσιαστή σε ένα μεγάλο τούνελ, περισυλλογής και επαναπροσδιορισμού.

Η τάση να μεγαλοπιαστεί αγοράζοντας τηλεοπτικά στούντιο έφερε και την καταστροφή. Ζεί μόνος, χωρίς γυναικεία συντροφιά, έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά ενώ έχει πολλά να πεί για όλους εκείνους τους ισχυρούς φίλους που τα χρόνια της ακμής του, ήταν κοντά του και πλεόν δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν. Του γύρισαν την πλάτη όλοι. Ειδικά όταν πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, δεν υπήρχε δίπλα του ΚΑΝΕΙΣ. Ο ίδιος ο Στέργιος είχε μιλήσει για κατάθλιψη χαρακτηρίζοντάς την «πνευματική κατάθλιψη».

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει ξεκάθαρα το πόσο μάταιη και χωρίς καμία ουσία είναι η δουλειά στην τηλεόραση.

Όταν υπάρχουν κάμερες και φώτα ο ανθρώπινος παράγοντας πάει περίπατο. Κανείς δνε νοιάζεται για κανέναν. Όλοι νοιάζονται για την τσέπη τους ή πώς να ικανοποιήσουν τις αδυναμίες τους.

Σχετική εικόνα

Ο “χορτάτος” Ανδρέας είναι πλεόν ένας μεγάλος σε ηλικία άντρας που στηρίζει και στηρίζεται μόνο στον Στέργιο. Μάλιστα χθές για πρώτη φορά μετά απο πάρα πολύ καιρό εμφανίστηκε ξανά στα social media. Για χάρη του παιδιού του κοινοποίησε φωτογραφία με για το event όπου ο γιός του θα παίξει μουσική σε γνωστό μαγαζί στα Πατησιά.

gossiptv.gr

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ